welkom bij MamaMozaïek
blog
contact
routebeschrijving
 
hoe maak ik een mozaïekbuik?
 
gipsbuik
mozaïekbuik
kadobon bestellen
 
gipsbuik galleries
 
bevriende sites
 
 
» mamamozaiek.nl » laten maken » mozaiekbuik

Gipsbuik laten Mozaïeken

Mamamozaiek bestaat inmiddels ruim 10 jaar! Mijn dochter Luna Fay is inmiddels 10 jaar en tijdens mijn zwangerschap van haar is ook Mamamozaiek geboren. De afgelopen jaren heb ik vele vele mozaiekbuiken gemaakt en hebben zowel mijn stijl, ervaring als techniek een groei doorgemaakt. Je kunt de gipsafdruk van je buik met een gerust hart door mij professioneel laten mozaïeken. De afgelopen jaren ben ik mij gaan specialiseren in het mozaieken met glas. Glas heeft een veel breder kleurenspectrum dan keramiek, het glimt mooi en heeft vaak ook een kleurschakering binnen 1 kleur waardoor het mozaiek veel beweeglijker wordt. Ik ben helemaal gek op dit materiaal omdat het zo ongelofelijk mooi is. Vaak als mensen bij mij in het atelier zijn krijg ik te horen dat de mozaiekbuiken in het echt zoveel mooier zijn dan op de foto. Gekleurd glas is zo'n bijzonder materiaal. Ook maak ik veel gebruik van gekleurd spiegelglas, dit is een zeer bijzonder product wat uit Duitsland geimporteerd wordt. Momenteel heb ik ongeveer 40 kleuren spiegel die variëren van zeeblauw tot helderrood, goud en antraciet. De mozaiekbuik kan ik nog extra versieren met glassnuggets, kleine ronde spiegeltjes, glaskralen en millefiori. En niet te vergeten een hele nieuwe lijn glas met een parelmoerlaag en glittervoeg!!!

In mijn atelier kan ik je de verschillende materialen laten zien zodat we samen een mooi kleurenpallet kunnen samenstellen voor het mozaiek. Daarnaast bespreken we de andere wensen, misschien vind je het leuk om de naam en geboortedatum in de afdruk verwerkt te zien, wil je een abstracte vorm erin of juist een rustige buik met slechts 1 kleur, het kan allemaal!

Indien je geinteresseerd bent kun je per email sabina@mamamozaiek.nl of telefoon 084-0037688 contact met mij opnemen en dan maken we een afspraak voor het maken van de gipsafdruk en het bespreken van het ontwerp.

Kosten

Als je door mij de gipsafdruk laat mozaieken heb je een unieke en blijvende herinnering aan je zwangerschap, daarnaast is het ook een lust voor het oog om naar te kijken! Je investeert in een bijzonder kunstwerk waar er maar één van de op de wereld is, de vorm van jouw buik waar jouw kindje in gegroeid is.

De prijs van een mozaïekbuik is afhankelijk van het gekozen gipsmodel. Een grotere afdruk kost meer materiaal en tijd om te mozaïeken. En geloof me, in het mozaieken gaan veel arbeidsuren zitten. Met een mozaiek op een gipsafdruk als model 9 ben ik al snel 10 tot 16 uur aan het werk.

Ik werk gepassioneerd aan ieder mozaiekkunstwerk en zal ervoor zorgen dat het eindresultaat altijd persoonlijk en dus uniek zal zijn.

Daarnaast wordt de prijs bepaald door het gekozen materiaal ( gekleurd spiegelglas is bijvoorbeeld 2 x duurder dan gekleurd glas) en de moeilijkheidsgraad van het ontwerp. Het mozaieken van de naam kost vaak al een uur meer tijd.

Ik heb een vaste prijs voor het mozaiek per type gipsafdruk met gewoon glas. Bij een naam of datum reken ik €7,50 per letter extra en €4 per cijfer. Als je kiest voor gekleurd spiegelglas of parelmoer dan komt er een toeslag van 35 euro bij. Als je me een mailtje stuurt met je wensen dan kan ik je een exacte prijsopgave geven. Om je een idee te geven van de prijzen kan je hieronder wat voorbeelden zien met prijzen. De bedragen zijn inclusief de kosten van het laten gipsen van de buikafdruk.

Hieronder staan een aantal voorbeelden van mozaïekbuiken, meer voorbeelden ziet u op de foto pagina.
€ 325,00 € 395,00 € 450,00
€ 475,00 € 525,00 € 550,00
€ 495,00 € 475,00 € 550,00
mamamozaiek.nl - (c) 2007- - Atelier Kunst-ig - Kruisweg 12, 2665HB Bleiswijk - sabina@mamamozaiek.nl - www.kunst-ig.nl