welkom bij MamaMozaïek
blog
contact
routebeschrijving
 
hoe maak ik een mozaïekbuik?
 
gipsbuik
mozaïekbuik
 
gipsbuik galleries
 
bevriende sites
 
 
>> mamamozaiek.nl >> links naar bevriende sites

  Onze zustersite gipsbuik.com - Op deze site kan je terecht voor een meer eenvoudige versie van ons gipspakket.
 
  Onze zustersite doubleme3d.nl - Met DoubleMe3D maken we 3D beeldjes van bijvoorbeeld je zwangerschap of je gezin! Kom langs en laat een 3D scan maken in onze studio. Binnen een paar weken krijg je een beeldje van jezelf oegestuurd! Dit is een hele bijzondere manier om je zwangerschap vast te leggen.
 
  GedenkMozaiek - Gedenkmozaiek is net als MamaMozaiek en DoubleMe3D onderdeel van Atelier Kunst-ig. En van mijn andere websites die gaat over de andere kant van het leven. In mijn werk ontmoet het leven de dood en de dood het leven. Ik maak grafmonumenten die anders zijn, kleurrijk, speels en vrolijk. Vrolijk klinkt gek maar waarom niet, de dood is al zwaar genoeg, door middel van kleur en vorm probeer ik mensen een klein stapje verder te helpen in hun rouwproces.
 
  Atelier Kunst-ig - Mamamozaiek is net als GedenkMozaiek en Doubleme3D onderdeel van Atelier Kunst-ig. De site is momenteel onder constructie. Binnenkort zijn hier alle andere mozaiekprojecten van het atelier te zien zoals muurpanelen, pichnicktafels, kunstwerken in de buitenruimte en nog veel meer.
 
  Debzys Muurschilderingen - Debby is een groot talent als het gaat om creatieve muurschilderingen voor in de baby- en kinderkamer! Daarnaast maakt ze ook hele mooie muurpanelen met licht erachter en beschildert ze ook kindermeubeltjes. Voor een blikvanger in de babykamer ben je bij haar aan het juiste adres!
 
mamamozaiek.nl - (c) 2007-2022 - Atelier Kunst-ig - Kruisweg 12, 2665HB Bleiswijk - sabina@mamamozaiek.nl - www.kunst-ig.nl