welkom bij MamaMozaïek
blog
contact
routebeschrijving
 
hoe maak ik een mozaïekbuik?
 
gipsbuik
mozaïekbuik
kadobon bestellen
 
gipsbuik galleries
 
bevriende sites
 
 
mamamozaiek.nl links naar bevriende sites

  Onze zustersite gipsbuik.com - Op deze site kan je terecht voor een meer eenvoudige versie van ons gipspakket.
 
  Onze zustersite doubleme3d.nl - DoubleMe3D is het nieuwste van het nieuwste! Kom langs en laat je inscannen in onze studio. Binnen een week krijg je een replica van jezelf toegestuurd, een beeldje van jezelf van 17 cm hoog! Dit is een hele bijzondere manier om je zwangerschap vast te leggen.
 
  GedenkMozaiek - Gedenkmozaiek is net als MamaMozaiek en DoubleMe3D onderdeel van Atelier Kunst-ig. En van mijn andere websites die gaat over de andere kant van het leven. In mijn werk ontmoet het leven de dood en de dood het leven. Ik maak grafmonumenten die anders zijn, kleurrijk, speels en vrolijk. Vrolijk klinkt gek maar waarom niet, de dood is al zwaar genoeg, door middel van kleur en vorm probeer ik mensen een klein stapje verder te helpen in hun rouwproces.
 
  Atelier Kunst-ig - Mamamozaiek is net als GedenkMozaiek en Doubleme3D onderdeel van Atelier Kunst-ig. De site is momenteel onder constructie. Binnenkort zijn hier alle andere mozaiekprojecten van het atelier te zien zoals muurpanelen, pichnicktafels, kunstwerken in de buitenruimte en nog veel meer.
 
  Debzys Muurschilderingen - Debby is een groot talent als het gaat om creatieve muurschilderingen voor in de baby- en kinderkamer! Daarnaast maakt ze ook hele mooie muurpanelen met licht erachter en beschildert ze ook kindermeubeltjes. Voor een blikvanger in de babykamer ben je bij haar aan het juiste adres!
 
  Bibiana Wiegbekleding maakt wiegbekleding waar je van droomt. Een webshop met meer dan 150 soorten handmade babyslofjes, babylaarsjes en meer!
In haar kleine atelier maakt Mari Jonkers met grote liefde wiegbekleding naar eigen wensen, helemaal op maat.
 
mamamozaiek.nl - (c) 2007-2021 - Atelier Kunst-ig - Kruisweg 12, 2665HB Bleiswijk - sabina@mamamozaiek.nl - www.kunst-ig.nl